Seat Ibiza: Centrale vergrending van mijn wagen werkt niet, maar doet pr

Bouwjaar: 1996

Hallo iedereen

Ik heb een ibiza Marie Claire van '96 3 deurs en ik heb een probleem met de centrale vergrendeling, Ik kan mijn deuren niet op slot doen via mijn centrale vergendeling. Het is namelijk zo dat als ik mijn deur op slot doe ( bestuurders zijde) dan gaat mijn deur op slot, en de andere deur en koffer hoor ik een paar keer klikken, het geluid zoals mijn deur en koffer normaal op slot zou gaan. Als ik in de wagen met een draaiende motor zit en de passagiers portier word op slot gedaan, dan blijft het slot van die deur of die van het koffer, dat weet ik niet precies klikken, dit stopt enkel als ik de deur van de bestuurder manueel op slot doe van binnen uit, hierbij draait de motor nog steeds.

Kan iemand mij hier meer over vertellen, is dit een bekend probleem, kan ik dit zelf oplossen, ik ben technisch aangelegd en ik ben ook handig ;-)

alle tips zijn welkom

Dank bij voorbaat

stofke_m

Geplaatst door stofke_m (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dupl-u-10273-5dd147ce70ece+phuubje (0), 19 jaar geleden

waarschijnlijk een lek vacuum/drukslangetje. even uitzoeken waar hij lekt, rechtsachter zit het motortje. vanaf daar gaan testen.........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.