Seat Ibiza: Lampje van de stuurhoeksensor brand bij de 1e keer startte!

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: BBY

Hallo, ik heb sinds een half jaar, een seat ibiza uit 2004! Ik heb al een aantal storingen, opgelost of t was een kabelbreuk of kapotte zekering. Zoals het abs lampje..die storing kwam gewoon door een gebroken zekering.. maar, nu heb ik al 3 dagen dat de het lampje van de stuurhoeksensor aan is bij de 1e x startte start ik nog eens, is het lampje uit ik heb de zekeringen gecontroleert waren niet kapot! Een hele tijd geleden toen het buiten erg koud was heb ik dit probleem ook eens gehad toen de tempratuur weer hoger werd is de storing niet terug gekomen..

maar nu vriest het snachts al een paar dagen, en het lampje blijft aan bij de 1e x startte!! Ik heb de auto uitgelezen, ik had 0 foutcodes (dus geen permanente storing) aan het rijden of sturen merk ik ook niks raars.. ik weet, dat als de module echt kapot is moet het lampje aanblijven, of zou de stuurbekrachtgingspomp soms moeten uitvallen, allemaal niet het geval!!

Ik was zelf aan een kabelbreuk het denken, of de sensor vervuilt? Alleen ik heb geen idee waar die zit moet dan de hele stuurkolom eraf of het stuur of kom ik daar zo bij??? En wat is jullie conclussie??

Seatbabe28

Geplaatst door Seatbabe28 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Waar lees je mee uit?

Seatbabe28 (0), 8 jaar geleden

Ik heb dit bij de garage, laten doen!! Met bosch uitlees systeem!!

Seatbabe28 (0), 8 jaar geleden

Ik heb de sensor, ff losgekoppelt van de module probleem, lijkt opgelost! Zat best wat oxidatie in! Maar,zal niet te vroeg juichen.. ik had t ff opgezocht waar die zat.. achter t stuur dus!! Lampje is net uitgebleven!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.