Seat Toledo: lekkage seat toledo achter de voorstoelen via de voordeuren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Hallo, ik vermoed dat er al veel over gezegd is maar ik vraag het toch.
Ik heb een probleem dat er water via de voordeuren (dorpels) naar de achterkant van de voorstoelen gaat. Rechtsachter is het zelfs al zo erg dat het water door de bekleding komt en er nu bovenop ligt. Hoe is dit op te lossen en hoe krijg ik alles weer droog onder de bekleding????
Alvast bedankt voor iedere reactie

djo63

Geplaatst door djo63 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Het water zal vermoedelijk langs de binnenplaat van de voordeur(en) lekken. Deze platen moeten 100% afdichten. Vaak wordt hier niet naar gekeken wanneer deze los zijn geweest voor bv. een slotvervanging of raamreparatie.
Vloerbedekking drogen: accu losmaken en dan de stoelen er uit halen. Daarna de vloerbedekking losmaken en zover mogelijk verwijderen om ook de onderliggende isolatieplaten te kunnen drogen. Gewoon een volle dag en nacht voor nodig. Een volop schijnende zon en beetje wind helpt zeer goed.

djo63 (0), 12 jaar geleden

Ik ga het proberen. In ieder geval heel erg bedankt voor de snelle feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.