Seat Leon: mijn auto trilt in stuur

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Hallo ik heb een problem met mijn seat er zat een lichte triling in . toen heb ik mijn voor banden gebalanceren .dacht dan is het wel weg maar het wordt alleen maar meer wat kan dat zijn daar voor was het wel goed heel licht triling heb er 17inc velgen op zitten gr dick laat het mij weten wat jullie denken wat het is mijn

dickmans

Geplaatst door dickmans (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

de wielen laten balanceren op een balanceer apparaat wat niet nauwkeurig is?m.a.w niet goed gecalibreert..(of een monteur die niet weet hoe zo;n apparaat werkt..) kan me dan voorstellen dat je onbalans nog erger gaat worden..

de wielen nogmaals balanceren op een goed en nauwkeurig balanceer apparaat...kan een hoop verklaren..

danny1937 (0), 15 jaar geleden

als het van te voren prima was,waarom heb je ze dan opnieuw laten balanceren?? lees nergens dat je nieuwe banden erop hebt gezet...

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

er staat duidelijk danny dat hij de wielen liet balanceren omdat er een lichte trilling aanwezig was...pas NA het balanceren is het erger geworden.

toch maar eens naar andere hans om een kijkijzer .-0-0-. danny?

danny1937 (0), 15 jaar geleden

schaam me diep,, lees het nu idd..

kan natuurlijk ook aan mijn kater hebben gelegen vanmorgen,,maar zal het in de gaten houden,dank je wel voor de tip arie ( fam.van Hans Anders toevallig??)


evt oorzaken van trilling zouden kunnen zijn:

- bandenspanning
- noodstop gemaakt-
- af en toe te "sportief"optrekken
- banden van mindere kwaliteit
- velgen die niet de juiste waarden hebben


ik zou zowiezo erbij blijven staan als ze hem balanceren,,heb al meer dan 1 keer meegemaakt dat een afwijking van 10 gram afgewimpeld word met de woorden dat dit binnen de marge zit ( maar achteraf net genoeg om een kleine triling te kunnen veroorzaken)...dus niet accepteren!!!!

grtjs danny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.