Seat Ibiza: Motor slaat aan maar valt direct weer uit bij warme start

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600cc

Bestes,

Heb al enkele maanden last van mijn Ibiza, hij start heel goed op koude start maar vanaf hij ook maar iets warm heeft of ik heb even gereden beginnen de startproblemen, hij slaat aan maar valt uit, gas geven heeft geen nut, de auto schud wat mee(stotteren) en na 2-3 keer proberen hangt er een benzinelucht / soms zelfs een andere geur . Dan moet ik hem gewoon een half uur laten staan en kan ik terug verder..

Heel ambetand! Geen foutcodes en ook geen lampjes op het dashboard. Ben er al een paar keer mee naar garage geweest, zeggen altijd dat het in orde is maar is niet zo..

iemand iedeeen?

Thomas

ThomasL

Geplaatst door ThomasL (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Thomas; doet de reservesleutel precies hetzelfde ? Zo ja dan is misschien de motor temperatuursensor de oorzaak!
Bij sluiting of onderbreking wordt als een fout gezien maar niet een afwijkende waarde. Lees er maar over bij andere VAG wagens. Let op de gemonteerde O -ring. Aangezien de motor al 10 jaar oud is zou ik het plastic huis er bij kopen.( vervorming en scheuren ) Nummers staan op het onderdeel . Succes.

miky86 (0), 11 jaar geleden

ik heb precies hetzelfde probleem als jou anwb dr bij gehad en hij denk dat de computer stuk is ma omdat die van mijn van 2002 is en een chip in de sleutel zit moet ik de sleutelhuls vervangen en de computer omdat die met elkaar verbonden zijn

miky86 (0), 11 jaar geleden

ma ga ook ma is kijken of et die motor tempretuursensor is scheelt een hoop geld

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.