Seat Marbella: motor storings lampje brand

Bouwjaar: 1994

het motorstorings lampje gaat branden bij een snelheid van 90km/u en als je dan een beetje gas terug neemt dan gaat hij weer uit.wat kan dit wezen

pieter9051

Geplaatst door pieter9051 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

melle (0) PRO, 19 jaar geleden

goede type bougie's gemonteerd champion RN12YCC

hardhiec (0), 19 jaar geleden

Mijn lampje gaat ook regelmatig branden... verder reageert de auto dan niet vreemd. Ik las in voorgaande vragen dat dat waarschijnlijk gewoon een kabelbreukje is of een slechte stekker, dus ik dacht zolang ie nog gewoon blijft rijden doe ik er nog even niets aan. want het is toch niet te vinden als het maar af en toe is. Maar jouw auto blijft wel normaal reageren?

tinus11481 (0), 19 jaar geleden

inderdaad de juiste type bougies monteren en kijken of de bougiekabels niet langs de kabelboom liggen, dit wil ook nog wel eens de oorzaak zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.