Seat Ibiza: multi riem gebroken.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 cl

goededag,

ik heb een seat ibiza gekocht met een gebroken multie snaar die naar de dynamo en koelpomp gaan.
auto is zwaar te warm geworden en begon te roken. na een beetje kijken zag ik wel dat een paar pakkingen van de koelvloeistof ingangen weg geschroeid waren, auto start nog wel maar hoe weet ik dat niet of me kop pakking of kop zelf gescheurd is gebeurd dit snel na een goeie warm loper of is het meestal bij de eerste keer alleen pakkingen van de koelvloeistof. mocht me kop of koppakking defect zijn hoe zie ik dit? en waar kan je anders kop laten afpersen en vlakken als deze krom is. wordt voor mij de eerste keer dat ik dit ga proberen te vervangen misschien kan iemand mij hier bij helpen , weet ook niet wat de kosten zijn als je alle pakkingen vervangt en kop laat vlakken en in het ergste geval een nieuwe kop nodig hebt. hoop op antwoord dat ik snel in me nieuwe aankoop kan rijden

mvg ray

ray122

Geplaatst door ray122 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Zou er gewoon een nieuwe riem omheen leggen,en het aankijken.
Mocht je koppakking lek zijn,dan merk je het snel,wordt dan te heet,koelvloeistof komt dan uit het reservoir zetten door te hoge druk enz.
Blijft alles netjes op temperatuur en slaat de fan netjes aan,dan zou ik gewoon gaan rijden.

Ricky,

ray122 (0), 16 jaar geleden

al gekeken maar het begint te spuiten in me reservoir maar gaat ook snel een kop kapot?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.