Seat Toledo: Opengaande deuren en ramen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Mijn ramen en deuren gaan spontaan open. Hij is doorgemeten en het probleem moest in het rechter voorportier zitten. CPV moter afgekopeld en het probleem was weg. Nu de motor vervangen, de storing zou uit het verdeelkastje/chipkastje moeten komen. In eerste instantie leek het goed, spiegels doen het weer en ramen gaan normaal open. Echter na 1/2 uur sprongen tijdens het rijden de sloten open en elke keer kreeg hij weer een sijn om open te gaan terwijl ze al open waren. Nadat de auto geparkeerd stond gingen weer alle ramen en deuren open. Je kan ze niet dicht doen of ze zijn weer open. Nu de accupol eraf gehaald. Heef iemand tips? Alvast bedankt!
Groeten Jacqueline

bolleke

Geplaatst door bolleke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Welke storing stond er precies in??

Ricky,

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Pas geleden een meenemer die je slot zit die was gebroken,waardoor ie in ruststand signaal dicht aan gaf.Ook weleens gehad dat de slot gewoon versleten was waardoor soms (alleen met scoop te meten)impuls dicht aan gaf.

Je kan hier niks over zeggen,maar het zit links of rechtsvoor in het slot of raammotor.Daar zal ik het in ieder geval in zoeken.

bolleke (0), 17 jaar geleden

Badankt voor jullie reactie. Ik weet niet precies wat het storingsnummer was, alleen dat het rechtsvoor zat. Ik heb idd een keer met vorst de deuren open gedaan waarna ik een vreemd geluid hoorde alsof er iets afbrak, maar alles deed het nog gewoon. Het probleem is niet meteen daarna ontstaan, maar ik zal er naar kijken!
Jacqueline

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.