Seat Cordoba: probleem bij koude motor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb het volgende probleem.Heb sinds kort de cordoba, wel het nieuwe model uit 1999. Als ik de auto smorgens start en wegrijdt, gebeurt het, alleen als de auto ongeveer een 8 uur heeft stil gestaan, dat als ik naar de 2 schakel het gas in 1 keer wegvalt. Ik trap dan het gaspedaal helemaal in, begint de auto te schokken en pakt het gas weer, gaat enkele keren achter elkaar. Als ik hem dan ook naar zijn 3 schakel en de koppeling weer wil op laten komen, begint de auto weer echt in te houden. Gebeurt af en toe ook als ik naar zijn 2 schakel. Daarna valt de motor ook zelfs een keer uit. De garage dacht aan een temperatuursensor? Nu ben ik benieuwd waar het nog meer aan kan liggen.

hjbrandsma

Geplaatst door hjbrandsma (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tiguan (0) PRO, 15 jaar geleden

Is de auto uit gelezen op storingen, wat voor storingen staan er in ??
het kan inderdaad de temp.sensor zijn en niet te vergeten de gasklephuis die verontreinigd is, schoon maken en op nieuwe inleren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.