Seat Toledo: Problemen met de afstandsbediening 's ochtens

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Momenteel ben ik in het bezit van een Toledo waar ik te maken heb met het volgende probleem:
's Ochtends vroeg (bij zonsopgang) en 's nachts reageerd de afstandsbediening van mijn centrale deurvergrendeling niet. Later op de dag reageerd deze wel (en ook van langere afstand).
Met de sleutel zelf werkt de centrale deurvergrendeling dan wel en ook vanuit binnen kan ik de deuren op slot en open maken met de centrale deurvergrendelings knop.
De auto heeft op meerdere plaatsen gestaan o.a. aan de rand van een bos. (hiermee wil ik enige signaal storingen van buiten af uitsluiten).

Ik heb het volgende al reeds uitgevoerd:
- Afstandsbediening opnieuw laten inleren bij de SEAT dealer (probleem nog aanwezig)
- Nieuwe afstandsbediening op de de sleutel laten plaatsen door de SEAT dealer (probleem nog aanwezig)
- SEAT dealer heeft diverse testen uitgevoerd en zij kunnen het probleem niet vast stellen omdat de afstandsbediening bij hun wel iedere keer reageerd. (logisch omdat hun meten op tijdstippen die niet 's nachts of 's ochtends vroeg plaats vinden)

Wel hebben ze het vermoeden dat het probleem mogelijk in de Comfort module zit, maar dat durven ze met geen zekerheid te zeggen en dus ook niet te vervangen.

Kent iemand dit probleem en kan mij de oplossing hiervoor bieden?

Alvast vriendelijk bedankt.
Frank

Geplaatst door

christiaans22 (0)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

In een donkere garage reageert hij ook niet of met kunstlicht?

tedkroon 0

14 jaar

Bedankt voor je reactie tedkroon.
Dit heeft de SEAT dealer en nog een andere garage (waar ik de auto gekocht heb) ook getest. Bij hun werkte beide situaties.

Hoe vreemd het ook mag klinken, maar het probleem is dat zij (beide garages) het probleem niet kunnen reproduceren en ik heb hier thuis dagelijks mee te maken.

christiaans22 0

14 jaar

Je zou zeggen dat het eigenlijk niet anders kan dan dat het probleem aan de comfortmodule ligt.

ricky 10
badge

14 jaar

Ik verwacht een thermisch probleem in de elektronica. Net wat je al zei dat een verbinding in de contacten of een printbreuk in relatie tot het comfort module of iets dergelijks. s'Nachts wordt het kouder en door krimp ontstaan contact problemen.

tedkroon 0

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.