Seat Cordoba: radio cordoba

Bouwjaar: 2002

Beste allenmaal,

De cordoba heeft een originele boordcomputer met radio/cassettedeck .
eb even rondgekeken op internet wat de mogelijkheden zijn wat betreft het aansluiten van externe apparatuur .
ik zou graag een cd wisselaar inbouwen of een mp3 speler nu is mijn vraag wat zijn de aansluit mogelijkheden.

Ik heb vernomen dat er voor een cd wisselaar voorbereiding ligt in de kofferbak maar dat niet iedere radio hier voor geschikt is klopt dit? en hoe kan ik dit nagaan?

als de radio geschikt zou zijn moet ik deze cd wisselaar dan in laten in lezen door de dealer of pak de radio deze automatisch op?

zitten er mogelijkheden om een mp3 speler aan te sluiten of gaat dit niet ivm de integratie in de boordcomputer


Alvast bedankt sjoerd,

s.draaisma

Geplaatst door s.draaisma (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

willemsezone010 (0) PRO, 14 jaar geleden

als je naar de knopjes kijkt hebben die dubbele functies bij de juiste radio en heb je ook een kabel la onder de bekleding.mat omhoog en la zijbekleding iets optillen.mp3 heb ik geen ervaring mee of die casette met draadje die je in het casette deck doet.
je kon ook een ombouwset krijgen die dan hetsignaal naar de radio gaf via de antenne aansluiting.wel eerst via dat kastje waar de antenne kabel ook naar toe moet.
je zou de dealers moeten opbellen of die set nog leverbaar is want ik ben deruit sinds 2003

Ary (0) PRO, 14 jaar geleden

Achterop de orginele radio zit een CD wisselaar aansluiting en als je geluk hebt ligt er ook al een kabel hiervoor tot linksachter in de kofferbak.
Als je een mp3 wilt aansluiten zal je de stekker van de CD wisselaar uit de radio moeten halen en de verloopkabel die je via internet kunt aanschaffen aansluiten. Zo heb ik dit laatste ook bij mijn eigen ibiza gedaan.

Gr. Ary

Toon van Hapert (0), 14 jaar geleden

Hoi,

ik heb de zelfde radio die jij er ook in hebt liggen. Ik heb er een link tussen gezet met een externe 10 cd wisselaar. Die doe je aan via het signaal 88.3 (fm)op de radio. Doormiddel daarvan kan ik de cd's afspelen alleen wel met een iets mindere kwaliteit. Dit wordt wel gecompenseerd met de seat sound systeem die er als optie werd bij gekozen.

Succes ermee

s.draaisma (0) PRO, 14 jaar geleden

bedankt voor jullie reactie ik ben inmidels in het bezit van een 10 cd wisselaar die ik in de kofferbak heb weggebouw.

met vriendelijke groet sjoerd

Dick Wijngaard (0) PRO, 14 jaar geleden

ik bouw meestal een parrot handsfree in. Deze hebben een aansluiting voor externe mp3 etc.
voor de volgende keer.

Dick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.