SEAT Cordoba 2004: Rechter achterdeur gaat niet open

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BBY, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Mijn rechter achterdeur wilt zowel van binnen als van buiten niet meer open het paneel aan de binnen zijden heb ik al verwijdert na enige moeite het binnen paneel zit ook al (los) wat moet ik doen om de deur open te krijgen

byronroodt

Geplaatst door byronroodt (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (980) PRO, 2 jaar geleden

Proberen of je met je hand bij het mechanisme kunt komen om de deur open te krijgen , stekker van het slot los nemen en weer terug zetten in de hoop dat hij het nog 1x doet , je kunt ook met een klein hamertje op het slot tikken en tegelijk op de open knop van de cv drukken , heb je misschien ook geluk. Als hij open gaat niet meer op slot doen , stekker er af laten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.