Seat 0: Rechter Deel Rem/Verlichting doet het niet EPC Lampje Gewist

Bouwjaar: 2001, Motorcode: 1.6 16V

Beste Mensen,,

Gisteren bij de dealer langs geweest voor een uitlezing, omdat de EPC lampje heel lang brandde...
Ze hebben niks kunnen vinden, en zeiden tegen me of de remlichtschakelaar laatst is vervangen, ja heb ik gezegd want ik heb weekje geleden remlichtschakelaar vervangen, omdat remlichten niet deden daarom is die lampje EPC ook gaan branden. MAar deze bleef langs branden.

Dus toen hebben ze die fout ( EPC ) gewist,, maar vanochtend werd mij door mijn buurman verteld dat de rechter deel van mijn verlichtingen het niet deden.

Remlicht doet het niet aan rechterkant, stadlicht niks doet het aan rechterkant op deel van verlichting,,,,:S:S

Heb de dealer hierover gebeld, en die zeggen dat ik de auto moet laten staan bij hun,, om te onderzoeken.. maar ik heb de auto egt elke dag nodig,, weet iemand wat er aan de hand zou kunnen zijn.? iets keins dat je zelf kan doen

Bedankt!

Tawab

Geplaatst door Tawab (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Makkelijk om even te controleren zijn de zekeringen..Dat kun je zelf doen..Best mogelijk dat er ene kapot is, aangezien de rechterkant niks meer doet.

Gr Stefan

Tawab (0), 14 jaar geleden

Probleem Opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat 0 of stel zelf een nieuwe vraag.