SEAT Altea 2004: Rechterdeur. Zowel raam als slot werkt niet.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BGU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Hallo. Ik heb een seat altea uit 2004.
Sinds vanmorgen heb ik een probleem met de rechter voordeur. De deur gaat niet open van buiten ook vanuit binnen krijg ik de deur niet open. het raam kan ik ook niet bedienen. Lijkt alsof de complete spanning weg gevallen is bij de deur. Heeft iemand dit welleens meegemaakt en hoe krijg ik nu de deur open?
Alvast bedankt.

Tdenboer92

Geplaatst door Tdenboer92 , lid sinds 7 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

De stekkerverbinding in de A stijl zou dit kunnen veroorzaken , je zou de bekleding weg kunnen halen aan de binnenkant en kijken of als je rommelt met de stekker , kun je lastig bij , en tegelijk op de ab drukken of hij nog reageert , deurbekleding krijg je zonder schade niet los .
Ook met de schakelaars links doet hij niets ?
Min klem van de accu even los nemen en er weer op na 5 min. doet soms ook wonderen.

    Ga ik dat ff proberen met die stekker. Accu heb ik geprobeerd helaas geen resultaat. Nee beide schakelaars voor het rechter raam werken niet. - Tdenboer92, 7 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.