Seat Cordoba: Regenwater lekkage bij binnenspiegel en rechter zonneklep

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Bij deze auto komt, na een flinke regenbui, water vanachter het afdekkapje rondom de binnenspiegel, en vanachter de rechter zonneklep na het nemen van een bocht.
De auto heeft daar geen dakantenne en ook is er geen schuifdak gemonteerd. Het moet dus via de voorruit komen, lijkt mij.
Is dit makkelijk op te lossen met afkitten of moet de ruit er helemaal uit?

jfikse

Geplaatst door jfikse (55) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Waarschijnlijk de rubber van het voorraam die niet lekker zit of afsluit,rij er eens mee naar een ruitenspecialist,afkitten is niet echt de oplossing.

berg_auto (0) PRO, 14 jaar geleden

als je goed wil zien, hou met een tuinslang water erop en iemand in de wagen. meestal kan je snel zien waar het vandaan komt. misschien is de voorruit een keer vervangen en de kit zit terplaatse niet goed (water)dicht. als je er goed bij kan en je kan goed zien waar het vandaan komt kan beetje bijkitten helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.