Seat Cordoba: Schakelen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16

Mijn auto schakelt vaak erg moeizaam. Wil niet in zijn één en mn. een-twee is vaak erg lastig. Hierbij 'kraakt' de bak soms ook eventjes (tanden poetsen). De delaer heeft hiervoor de koppelingskabel vervangen .... maar er lijkt meer aan de hand. Waar kan ik aan denken en wat kan ik qua reparatie verwachten?
Groeten, Ruud

ruud10623

Geplaatst door ruud10623 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peter Schouten (0), 16 jaar geleden

Bij mijn Ibiza was de gaffel losgekomen (de arm waar de koppelingskabel aan vast zit, aan de as van de koppelingsbediening die uit het koppelingshuis steekt). Als gevolg daarvan kwam de koppeling niet goed vrij waardoor schakelen moeizaam werd. Kon worden opgelost met een puntlas. Het moeilijk schakelen trad vooral op als de motor goed warm was. Weet niet of je d'r wat aan hebt maar alle beetjes helpen...
suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.