Seat Cordoba: kachel klep foutcode 01271

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

goed avond,

ik heb een probleem met één van de stelknoppen van de kachel nu moet het worden verholpen maar dan moet het dashbord er voor weg wie heeft hier ervaring mee en wat voor tijd is hier mee gemoeid ??
wie heeft er een tip voor mij /
kan ik er goed bij of moet de stalen plaat waar het dashbord aan vast zit er ook voor weg.......

help help ..........

johnagaath

Geplaatst door johnagaath (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alexander242 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het om de temperatuurmotor gaat moet inderdaad het dashboard eruit en de stalen frame verwijderen.Dan kan je die motor vervangen.LET OP: zit een uitsparing waar ie moet vallen tijdens draaien,dus juiste plek monteren.Anders werkt ie niet goed!!!!!

Ik heb verhalen gehoord dat sommige het zonder dashboard demonteren zo motortje kunnen vervangen.Dan moet je wel in een onmogelijke houding gaan liggen en het ijzeren frame verbuigen of zagen om bij de motor te komen.Ik zal doet in ieder geval NOOIT doen.

Tijd dat een monteur ermee bezig is ligt ongeveer tussen de 5 a 6,5 uur.Is afhankelijk of er wat ingebouwd is zoals NAVI,CARKIT.......daar heb je dan ook meer last van.

Ook moet de motor opnieuw ingeleerd worden.Dan merk je ook dat ie goed zit.Anders komt namelijk niet door deze test heen.Dan lijkt het of ie goed zit,maar toch blijkt dat achteraf niet zo te zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.