Seat Ibiza ST 2011: Seat Ibiza Gevaarlichten zomaar aan

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1199, Vermogen (kw): 55

Hoi,
Ik heb pas een auto gekocht. De eerste ochtend nadien, zag ik dat gevaarlichten opeens aan stonden, wilde het uit gaan doen, bleek accu leeg.
Dus gisteren accu opgeladen en nu zie ik weer het zelfde: gevaarlichten staan aan en m'n accu is daardoor weer leeg en krijg de lichten dus niet uit. Wat kan het probleem zijn? Verkoper heeft nog niet gereageerd, het is nog vroeg, dus ik wacht het even af.

Ik hoor graag wat de oorzaak kan zijn, alvast bedankt.

Saloua38

Geplaatst door Saloua38 , lid sinds 2 weken geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Knipperen de lampen ook als je het alarm er op zet ?

    Ik heb geen alarm. Lampen knipperen even wanneer ik de auto vergrendel en dan gaan ze uit. - Saloua38, 2 weken geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Maar als de cv de weg kwijt is kunnen de lampen wel aangestuurd worden.
Maar de grootste kans is dat de alarmlichtschakelaar de weg kwijt is , koppel die eens los om te kijken of ze nog steeds aan gaan.

    Hoi, een kennis van ons heeft de auto uitgelezen en zag storing bij de alarmlichtschakelaar, hij heeft t losgekoppeld en bleek vochtig en plakkerig te zijn van wijn.. Hij heeft het schoongemaakt en vannacht zijn de lampen niet meer aangegaan. Super bedankt voor het meedenken! - Saloua38, 2 weken geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza ST of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.