Seat Ibiza: seat ibiza onderdelen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Weet iemand met welk wagen seat ibiza onderdelen hetzelfde zijn? volkswagen golf? polo? ..... ?

Geplaatst door

leviis (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

dat hangt er vanaf welke onderdelen,

de motor en bak komen in veel type's v.a.g voor,

ophanging delen zijn meestal wel uitwisselbaar met de polo, daar is de ibiza ook op gebaseerdt..

arie549 0
badge

17 jaar

Wat bedoel je met ophangingsdelen? Ik had eigenlijk andere veren nodig, ik wou 2e hands zoeken maar weet niet met welk wagen ze zelfde onderdelen hebben. en ook de rechterdeurs mechanisme van de elektrische raam. als ik ze allemaal nieuw koop kost het me al direct boven de 300euro en dat moet dan nog geplaatst worden:s De motor van deze wagen is dat identiek als de golf 4? Dus moest het zijn dat ik bijvoorbeeld distributieriem wil kopen van een autoparts, zou het dan goedkoper zijn als ik het zeg dat het voor een golf 4 is? :)

leviis 0

17 jaar

qua motordelen maak het niks uit, dit gaat vaak gepaart met motorcode..

zo goed als ik weet gaan de veren van een een polo 6 n gewoon passen..hoe het met mechanisme's van electrische ramen zit, durf ik niet te zeggen.

arie549 0
badge

17 jaar

Maakt de het of het polo 6n diesel of tdi of benzine is voor de veren? of moet het een polo 1.9tdi zijn?

leviis 0

17 jaar

[quote=leviis]Maakt de het of het polo 6n diesel of tdi of benzine is voor de veren? of moet het een polo 1.9tdi zijn?[/quote]
maakt zeker wel iets uit.... orginele veren zijn meestal voorzien van een kleurcode. de kleurcode moet overeenkomen met de veren die je wil gaan vervangen.

Gr. paul

P. Kelder 0
badge

17 jaar

Ik heb golf 3 1.9 tdi (90pk) veren gevonden, van mijn schoonbroer. de achterste lijken te passen maar de voorste veren kunnen we niet goed zien. wat denken jullie? zou het ook zelfde zijn?

leviis 0

17 jaar

[quote=leviis]Ik heb golf 3 1.9 tdi (90pk) veren gevonden, van mijn schoonbroer. de achterste lijken te passen maar de voorste veren kunnen we niet goed zien. wat denken jullie? zou het ook zelfde zijn?[/quote]
dit gaat waarschijnlijk niet passen. let wel : dat komt precies..........

Gr. paul

P. Kelder 0
badge

17 jaar

Al eens gezocht op Marktplaats onder SEAT?

Of de onderdelenlijn?

Santa 0

17 jaar

Ik heb de voorveren kunnen verwisselen met een golf3 veren, die pasten er goed op maar de achter veren passen niet. het zou blijkbaar zelfde onderdelen hebben als de polo. De wagen is al wat conforter geworden maar als ik de achterveren ook verwwissel zal er dan nog meer comfort zijn of maar heel kleinbeetje?

een tweede vraagje, als je de motorkap opent, aan de rechterkant heb je aircoleiding, die zo naar binnen gaat, daar ziet het allemaal groen uit (dus lekkage van airco?).
Kan ik dat op een goedkoop manier laten maken of moet de leiding gans vervangen worden (wat veel gaat kosten).

en een derde probleem: bij de kap van de motor (waar ook 1.9tdi staat geschreven) aan de boven kant heb je de turbo, daar lekt wat olie. is dit een groot probleem of is alleen de dichting niet meer zo goed? de auto rijdt nog steeds goed.

leviis 0

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.