Seat Alhambra: slaat af tijdens rijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

tijdens rijden begint motor in te houden en slaat dan af met starten pruttelt motor en heeft neiging om af en toe aan te slaan maar doet dit niet eerder al x relais vervangen en krukaspositie sensor ( opgeslagen foutcode ) met doorgeschuurde bedrading vervangen heeft het 2 weken goed gedaan slaat nu weer soms af. Na diverse startpogingen slaat ie ineens wel weer aan en loopt dan meteen goed en mooi rond wie heeft zoiets al eens eerder meegemaakt ( nu uitgelezen en geen foutcode`s)

nic

Geplaatst door nic (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Probeer eens met de stekker eraf van de luchtmassameter.
Heb zoiets ook een keer gehad en toen was het de pingelsensor.

Ricky

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

stonden er toen bij jouw ook geen foucode`s in???? met pingelsensor of lmm[quote=ricky]Probeer eens met de stekker eraf van de luchtmassameter.
Heb zoiets ook een keer gehad en toen was het de pingelsensor.

Ricky[/quote]

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=nic]stonden er toen bij jouw ook geen foucode`s in???? met pingelsensor of lmm[quote=ricky]Probeer eens met de stekker eraf van de luchtmassameter.
Heb zoiets ook een keer gehad en toen was het de pingelsensor.

Ricky[/quote]
[/quote]
Nou,ik had precies hetzelfde als jij,ook van de bdp sensor de bedrading stuk,motor liep helemaal niet meer,toen na het vervangen van de bdp sensor liep hij wel weer,maar heel slecht,weinig vermogen en slecht reageren op het gas,ik kwam toen uiteindelijk bij de pingelsensor uit,alleen ik kan me eigenlijk niet meer herinneren of er toen ook de storing van de pingelsensor in stond,volgens mij niet....,maar misschien zou het bij jou ook het probleem kunnen zijn,maar probeer eerst eens de luchtmassameter.

Ricky

v.deventer (0) PRO, 16 jaar geleden

Het relais van de brandstof pomp waarschijnlijk , contoleer eens of de pomp loopt als je hem op contact zet als de motor is afgeslagen en even niet aan slaat , hoor je niets is waarschijnlijk het relais defect .
uit mijn hooft relais 109 in zekering kast.

vrg George

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb inmiddels de bobine "hoewel deze 4 maanden geleden is vernieuwd hij liep toen helemaal niet meer" opnieuw vervangen en hij loopt nu al 2 dagen zonder problemen ik ben benieuwd klant neemt hem nu weer mee.

v.deventer (0) PRO, 16 jaar geleden

De bobine is wel een veel voor komende storing
De ANWB heeft ze al standaard in de auto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.