Seat Inca 1.9 SDI: Sleutel inleren

Bouwjaar: 2000

Nieuwe sleutel besteld en gekregen met een 4-cijferige kode.Wie weet hoe deze met een Vag_Com is in te leren? Gaat anders als met een 7-cijferige pinkode van VW.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (165) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Inca? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

alexander242 (0) PRO, 19 jaar geleden

Systeemcode 25,11 inloggen,geheimcode invoeren,eerst de 0 daarna de code ×××× scherm volgen,nadat je alle hebt gedaan de andere sleutel voor minimaal 2 seconde op contact zetten(indien er nog meer sleutels zijn moet je die ook weer inleren).Zo doe je dat je dat met de VAG 1551 in ieder geval,heb nog nooit met de VAGCOM gewerkt.Lijkt mij hetzelfde.

seat gebruikt to nu toe alleen de 4-cijferige code.

groeten Alexander

Siem Bijman (165) PRO, 19 jaar geleden

Bedankt Alexander, we hebben dit inderdaad zo gedaan, alleen gaat hij na de invoer van de kode weer terug naar het scherm waar ook de nr.11 inloggen bij staat.Hij geeft dus verder geen instructies en dat lijkt mij vreemd.Proberen het nog een keer en laten dan de nieuwe sleutel iets langer iop kontakt staan.

Siem Bijman (165) PRO, 19 jaar geleden

Lukt niet.Kode opnieuw opgevraagd om te checken.Is dezelfde dus moet goed zijn.Weer geprobeerd, maar geeft na het invoeren geen aanwijzingen.Probeer vandaag nog wat te experimenteren, anders toch maar even naar de dealer.Je hoort wel hoe het afloopt.

caddy1492 (0) PRO, 19 jaar geleden

kies 25 wegrijblokkeering, dan 11 inlogprozedur, eerst een 0 dan de 4 cijferige code. vervolgens terug in menu en aanpassing 10 kiezen. nu kanaalnummer 1 kiezen hiermee kun je de hoeveelheid aan te passen sleutels kiezen. als er al twee staat ,moet je wel even een keer de waarde veranderen naar bijvoorbeeld 3 en vervolgens weer veranderen naar 2 (voor twee sleutels dan) de waarde opslaan en via ende function eruit, sleutel uit contact halen en de tweede sleutel erin, even wachten (2 seconden is ruim voldoende) en er zijn nu twee sleutels aangepast.

succes

Siem Bijman (165) PRO, 19 jaar geleden

Bedankt Caddy.Zo moest het en zo is het bij ons ook gelukt.Er stonden 2 sleutels aangemeld.Deze waarde hebben we eerst in 0 verandert en toen de nieuwe waarde op 2 gezet.Toen op de bewaartoets gedrukt.De nieuwe waarde werd toen echter niet 2, maar ging naar 1.Nog een keer geprobeert en weer de waarde 2 ingevoerd en wederom gaf hij als nieuwe waarde aan 1.We zijn toen maar verder gegaan en uit het systeem.Nieuwe sleutel erin , even wachten en HET WERKT !!!

Bedankt.

marrewijk (0) PRO, 19 jaar geleden

Heeft iemand ervaring hoe je zo de sleutels kan inleren met een Snap-on Scanner? met de laatste update zou dat ook moeten kunnen alleen de handleiding is nog in het duits. niet mijn sterkste kant.

Siem Bijman (165) PRO, 19 jaar geleden

Wij gebruiken ook de Snap-on scanner, naast de Vag-Com.Het moet inderdaad kunnen als je de kode hebt.Ik heb toevallig gisteren even gekeken bij een Golf hoe het moest en daar kwamen we er niet uit omdat ik niet kon inloggen met de 7-cijferige pin.Echter wel met de 4 cijferige, dus de Seat pin.Ik wil nog wel even voor je kijken, maar ik meen dat als je naar de EXPERT MODE gaat er een kanaal 25 wordt weergegeven en daar vind je de immo-kode.Bij kanaal 11 kun je de pin invoeren.Begin ook hier met een voorloopnul.Zoals gezegd heb ik dit niet uitgevoerd, maar zo moet het volgens de leverancier lukken.

Succes en laat even weten of het lukt.Verder ben ik benieuwd of het ook met de VW pinkode gaat werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Inca of stel zelf een nieuwe vraag.