Seat Inca 1996: startonderbreker

Bouwjaar: 1996

ik heb in een seat inca 1.9 diesel uit 1996 een motor van een caddy 1.9 diesel uit 1999 gehangen, komplete kabelboom,tellerbak en module van de wegfahrsperre incl contactslot zijn gewisseld, toch wil de auto niet lopen, de motor komt uit een schadeauto, het enige wat is overgezet van de oude motor is het oliefilterhuis en de brandstofpomp, elke keer als het storingsgeheugen word uitgelezen dan geeft hij een sporadische fout in de startonderbreker aan, als deze fout gewist is dan loopt hij nog niet.
waar kan dit aan liggen, de seat dealer zegt niks te kunnen doen omdat ze geen vw codes kunnen opvragen en bij de vw krijg ik het omgekeerde antwoord.
wie heeft er een tip voor me?
gr marco

auto4you

Geplaatst door auto4you (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Inca? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

alexander242 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als het goed is kan je hem bij seat gewoon aanvragen.Ik heb pas geleden bij een cursus gehoord dat ze van VW 7-cijgferige code bij seat hadden aangevraagd en hier kregen ze gelijk de omgezeten 4-cijferige code terug.Het moet dus wel mogelijk zijn.

Maar als ik het zo lees moet ie het gewoon normaal gesproken doen,je hebt alles immers overgezet.

Als je de startblokkering uitleest wat geeft ie dan precies aan?

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je de auto start en hij valt na +/- 2 sec. weer uit dan moet je je sleutel laten programmeren....

laat dan bij de VW dealer je IMMO-code uitlezen (14-getallen code) en aan de hand daarvan kunnen ze de inleer code opvragen.... het enige probleem is dat het chassisnummer niet klopt bij jet motorblok.... en hoe dat opgelost moet worden weet ik niet..


suc6

auto4you (0) PRO, 19 jaar geleden

heb alles geprobeerd, niks helpt heb nu een opm van een passat 1.9d uit 1991 gemonteerd, zonder wegfahrsperre en de autoloopt nieuw!!

auto4you (0) PRO, 19 jaar geleden

op de oude pomp kastje achterop stukgemaakt, print met chip eruit gewipt, plus doorgesoldeerd en ook met deze pomp starten lopen, zit gewoon een 12v afsluiter achter het printplaatje.
gr marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Inca of stel zelf een nieuwe vraag.