Seat Toledo: Sleutel inleren?

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 fsi

Vraag waar de dealer mij geen antwoord op wil geven:

Kan ik de electronica van de klapsleutel opnieuw inleren? Dus met sleutel draaien en tegelijk de knop indrukken van de afstandsbediening? In dat geval zou ik nl de transponder (origineel) van een vaste sleutel over kunnen zetten en een nieuwe sleutelbaard bestellen en laten slijpen en ik heb een goedkope klapsleutel met afstandsbediening... of kan dit niet en moet de sleutel ook voor afstandsbediening aan de computer, de transponder werkt namelijk...ik heb zelf het idee dat de dealer geld wil verdienen omdat de magazijnman aangeeft zou kunnen, dan begeef ik mij op grijs gebied....lijkt me dat die man het wel weet...

brutus69

Geplaatst door brutus69 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

brutus69 (0), 10 jaar geleden

Inmiddels een klapsleutel gekocht via marktplaats, deze v.v. van de transponder uit de vaste sleutel en de afstandsbediening opnieuw ingeleerd, werkt perfekt.
Het enige waar ik nu op wacht is de nieuwe sleutelbaard, deze besteld en bij de plaatselijke sleutelshop laten vrezen...voor 45.= heb ik nu een nieuwe klapsleutel waar ik bij de dealer tussen de 160 en 180 voor zou moeten betalen..
Blijf het raar vinden dat Seat maar 1 klapsleutel meeleverd, dit voor een auto uit de toch wel dure klasse ruim 28.000 nieuw en dan daarop bezuinigen...

Inleren is dus eenvoudig mogelijk, staat zelfs in de handleiding van de auto...


Case closed...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.