Seat Toledo: temperatuursensor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hoi allemaal,
een tijd geleden had ik een probleem met mijn seat toledo bouwjaar eind 99,mijn toeren stationair liep op van 900 tot ongeveer 1600 toeren per minuut wat zeer irritant is als je in file`s staat daarbij sloeg hij ook nog wel eens geregeld af als ik voor een rood stoplicht stond of als ik op de rem trap.toen heb ik er een nieuwe temperatuur sensor in gezet en was dat probleem verholpen hij bleef netjes op zijn toeren draaien en sloeg ook niet meer af.alleen toen ik die nieuwe temperatuur sensor erin gezet had hield de auto in en af en toe stotteren ook met door acceleren hield die behoorlijk in,hij loopt niet echt lekker.zit er mischien een verkeerde temperatuursensor in.

jean.hausoul

Geplaatst door jean.hausoul (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (1805) PRO, 10 jaar geleden

Er is dezelfde kleur sensor in gezet ?

jean.hausoul (0), 10 jaar geleden

dat kan ik niet meer nagaan helaas,heb gisteren een nieuwe gehaald zal hem dinsdag eens ff erin zetten,schijnt dat ze nogal eens veranderen van kleur met die sensors.heb nou een donkergroene van het merk VEMO gehaald bij een zaak waar ze die dingen verkopen(dichtsbijzijnde seat dealer is 35 km enkele rit hiervandaan is niet meteen naast de deur).ze hadden bij twee leveranciers gekeken en kwamen alle twee op die donkergroene uit

kaleido 1 (1805) PRO, 10 jaar geleden

Ik wil niet meteen zeggen dat imitatie spul niet goed is , maar heb wel eens mee gemaakt dat het toch net even iets afwijkt tov origineel en daardoor de boel nog niet goed functioneerde.
Maar er kan natuurlijk nog meer aan de hand zijn , slechte bougies / kabels bv.
Vervuilde injector /filters.

jean.hausoul (0), 10 jaar geleden

ja je hebt gelijk Ferrie,een orginele is altijd beter.ik zal die nieuwe zometeen toch eens ff erin zetten en kijken wat die doet en anders zal ik ff naar de dealer rijden in Sittard voor een orginele.denk dat de bougies en dergelijke allemaal in orde is,heeft onlangs nog een grote beurt gehad.hij doet het sinds die sensor vervangen is.ik ga hem zometeen er ff inzetten en houd je op de hoogte.

jean.hausoul (0), 10 jaar geleden

hoi Ferrie,
ik had net die nieuwe temperatuursensor in mijn toledo gezet,hij loopt weer als een zonnetje,geen gestotter meer en houd ook niet meer in,ik kan door accelereren nu,lijkt wel een hele nieuwe auto nu.
er zat dezelfde kleur sensor in alleen dat het nummer anders was,vermoedelijk hadden ze me een gegeven van een oud model seat.
groetjes Jean

kaleido 1 (1805) PRO, 10 jaar geleden

Mooi man , prettige jaarwisseling en nu uitkijken voor flitspalen en aanverwante artikelen , hij gaat nu natuurlijk weer als een speer ha ha.

jean.hausoul (0), 10 jaar geleden

flitspalen zie ik geregeld met mijn motor voorbij vliegen,is het meestal te laat.
fijne jaarwisseling Ferrie

Audidriver73 (0) PRO, 10 jaar geleden

Voor originele seat onderdelen kun je ook in Aken bij VW-AUDI Piper terecht, ga ik ook altijd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.