Seat toledo: Sloten En Ramen Gaan Vanzelf Open!!!

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Mijn auto heeft het nare probleem dat hij vanzelf de sloten opent en vervolgens de ramen open zet. Ik ben verschillende keren bij de garage geweest maar de boordcomputer geeft geen storingen en omdat het incidenteel (lees erg vaak) voorkomt kunnen zij niets doen. Het gebeurt vooral met regen, maar ook als het vriest en van de zomer 1x met 35graden nadat ik 1350km had gereden. Ik dacht een zekering gevonden te hebben waarmee ik de automatische deurvergrendeling en binnenverlichting en de elektrische ramen kon uitschakelen. Dit ging lang goed tot vorige week, nu gaan de ramen en sloten ook open terwijl de zekering er niet in zit. Dit is niet erg inbraak proef en ook zeker niet fijn met de regen (alles nat). Het is wel zo dat ik aan de buitenkant het slot met de sleutel wel kan openen en sluiten evenals de ramen, ook wanneer de zekering er niet in zit, ik heb al op internet gelezen dat veel seats dit hebben, maar ik herken nergens mijn probleem. wie herkent dit probleem en nog belangrijker wie heeft een oplossing voor mij???
Er was nog iets wat mij opviel aan het zekeringencircuit, wanneer ik de zekering voor de centrale deurvergrendeling verwijder (dit is een andere dan de eerder genoemde zekering) verwacht ik dat de centrale vergrendeling het niet meer doet. Deze doet het echter gewoon! Is dit bij alle seats zo? of betekent dit dat de gebruiker voor mij al met de auto heeft lopen prutsen?
Ik zal blij zijn als iemand mij kan helpen, alvast bedankt!!

bolleke

Geplaatst door bolleke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

er zijn twee dingen die je kunt doen het eerste is in de doorvoer rubbers van alle deuren kijken door ze los temaken of er geen bedrading door geschuurt is en tegen elkaar komt.
is dat allemaal inorde laat dan de storingen van de comfor uitlezen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.