Seat Altea: starten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDI

Hebben hier een seat staan die warm maar ook koud slecht start,je moet wel 5 sec starten voor die aanslaat,als hij loopt loopt hij meteen goed,als je de stekker vd temp voeler er af haalt slaat hij warm meteen aan,koud duurt het echter noch 3 sec,dus startmotor eraf en na een revisiebedrijf gebracht maar die zeggen er is niets mee aan de hand,heb gezegt dat dit vaker aan de startmotor licht maar hij is goed zeggen ze,kan dit noch ergens anders aan liggen,heb geen foutcodes,riem staat op tijd en hij loopt goed.

Bvd,
Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Altea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

marcel7031 (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je dus de stekker eraf haalt gaat het beter, dus het lijkt niet op de starter. Sensor al vervangen? Wat zegt je tester over de temperatuur weergave?
Is de storing plots gekomen of steeds slechter gaan starten? Accu is 100%
suuces

Hans4045 (0) PRO, 13 jaar geleden

Vorige week eerst de tempsensor vervangen,dit hielp niet,toen een nw starter erop en het probleem is opgelost,had de startmotor er al een keer eerder afgehad en mee naar een revisie bedrijf geweest,die zeiden er is niets mis mee,wel dus.

Gr,
Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.