Seat 0: Startmotor slaat niet aan

Bouwjaar: 2006

Een lastig probleem, voorheen was er al een probleem met het contactslot zelf. De sleutel bleef soms hangen in de stand waarop je de motor start, waardoor het lampje van de handrem ging knipperen en het signaal van ABS bleef branden. Dus er was geen goed contact waardoor knipperlicht e.d het ook niet deden. Nu is er pas geleden van het ene op het andere moment het tweede probleem opgetreden, de startmotor reageert niet meer, zodra je het contact aandraaid en wilt starten hoor je wel het injectie systeem maar er is geen klik te horen van de startmotor, we kunnen de auto wel gewoon aanduwen maar de startmotor reageert niet. Als iemand kan helpen, gaarne.

Robarosa

Geplaatst door Robarosa (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

losse stekker / draad op startmotor?

ff nazien...

mvg

Robarosa (0), 17 jaar geleden

Geen losse stekkers/kabelbreuk oid, dus dan maar terug naar de dealer...
Bleek een kapotte startmotor te zijn, waarschijnlijk veroorzaakt door het contactslot wat in de startstand is blijven hangen en niet opgemerkt door mijn broer als kersverse chauffeur, gelukkig heeft de dealer dit als coulance behandeld en kosteloos vervangen waarvoor hulde (Suzuki Roosendaal)!!!

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

maak er maar gewoon garantie van. dus echt bijzonder is het niet, maat wel fijn dat er inderdaad dan geen kosten aan verbonden zijn :)


mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat 0 of stel zelf een nieuwe vraag.