Seat Cordoba: Sterke benzinelucht

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 - 16v

Ook ik heb een probleem met een zeer sterke benzinelucht in mijn Cordoba 2.0-16v. ( Mei 1999) Heb al wat berichten gelezen in het forum, ik heb gekeken, geroken en gechecked onder de motorkap, kan echter niets vinden.

Het is heel erg als je achteruit rijd, en dat alles met de ventilatie aan. Ook als ik net gestart bent, later even stopt bij een stoplicht, dan komt de stank je tegemoet.

Ook ruik je de benzinelucht buiten, denk alleen in iets mindere mate.

Zolang de ventilatie niet aanstaat, gaat binnen alles goed, buiten blijf je het uiteraard ruiken.

Misschien nog iemand die suggestie heeft?

Ik hoor het graag,

Mario

seat16v

Geplaatst door seat16v (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 16 jaar geleden

controleer de aanvoer en retour slangen die langs je rechter voorwielkoker/ scherm naar boven komen eens goed.. deze slangetjes willen nog wel eens uitdrogen... en die op je carburateur zit (als deze die nog heeft) wi look nog wel eens scheuren....


mvg en gewoon goed kijken.. dan moet je hem vinden.

seat16v (0), 16 jaar geleden

Hoi,

@ Blijegeit: Bedankt voor de informatie, ook daar heb ik gekeken, en vandaag pas gevonden.

Wat blijkt, het was inderdaad de slang die naar de carterventilatie gaat. Al menig keer gekeken, wat later bleek dus, niet goed genoeg. Het was op het forum al meer verteld, en ik had daar ook gekeken, maar zoals gezegd, dus niet goed genoeg.

In ieder geval bedant voor de aandacht, en dit bericht, daar kan een slotje op.


Mario

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.