Seat marbella special: stotteren

Bouwjaar: 1995

De auto gaat hevig stotteren wanneer je de snelweg oprijdt en dan in z'n drie doortrekt tot 70km en wanneer je in z'n vier doortrekt boven de 80km. Wanneer je op tijd schakelt is er geen probleem. Twee weken geleden een grote beurt gegeven maar het probleem is nog steeds niet verholpen.

martin7494

Geplaatst door martin7494 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Marbella? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk een defecte pot. meter. deze vervroegt de ontsteking afhankelijk van de bedrijfsomstandigheden (lek vacuumslangetje zou ook nog kunnen)

mvg

tinus11481 (0), 18 jaar geleden

heb je wel de goede bougies erin , daar zijn deze auto's zeer gevoelig op , altijd champignon bougies moneteren inzo'n marbella. Tevens moet je eens kijken of de bougiekabels niet tegen de kabelboom aan liggen boven de bobines. Als dit zo is moet je de kabelboom iets verleggen zodat ze vrij liggen, dit wil ook nog wel eens verschil maken.

havana4242 (0), 18 jaar geleden

Volgens mij heeft zo'n 1995 een electronische onsteking zonder bobine (correct me if i'm wrong). Bougies zijn het denk ik niet, een bougie doet het wel of niet en niet half. Verklaring van blijegeit klinkt mij logischer in de oren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Marbella of stel zelf een nieuwe vraag.