Seat IBIZA: Stuurbekrachtiging lampje en ABS lampje met Handrem lampje

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CGP, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 44

HELP!!!!!!

ik heb al een paar weken een probleem met mijn Seat Ibiza die pas 34.000 km heeft gereden.
Seat ibiza is uit 2009 1.2 TSI.
het volgende gebeurt.. :
Wanneer ik 's morgen naar m'n werk rijd, is er niks aan de hand stuurt de stuur gewoon goed.
maar als ik mijn pauze weg wil rijden, geeft de Stuurbekrachtiging lampje een foutmelding op de dashboard en functioneert de stuurbekrachtiging ook niet goed.
Als ik de auto herstart dan doet ie het weer, maar als ik weer een paar kmers ga rijden gaat ie spontaan weer aan en doet ie het niet, blijft terugkomen dus...
ABS lampje brandt ook soms, tijdens het rijden met de handrem lampje dat duurt dan 2 seconden valt de km toer weg en heel snel terug.. het is een hele lastige situatie, ik ben bij een garage geweest, ze hebben de stuurbekrachtiging sensor vervangen, maar het is nog steeds het zelfde!!
Iemand ervaring gehad met zo een situatie? wat kan het zijn? ik wil niet voor niks dingen laten vervangen... ik heb m ook uit laten lezen het gaf de code : 00816 aan..

MelSeatIbiza

Geplaatst door MelSeatIbiza (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 6 jaar geleden

Is de bedrading van de Sensor Stuurbekrachtiging ook gecontroleerd?

MelSeatIbiza (0), 6 jaar geleden

Ja dat is ook gecontroleerd, dat is ook goed...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.