Seat Altea: trekhaakmodule

Bouwjaar: 2007, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 102

Beste allemaal,
Sinds kort heb ik nogal wat problemen met de trekhaakmodule van Jaeger die ingebouwd zit in mijn auto. (Het betreft een module 52508501 CFC-led)
Enige tijd geleden had ik plots geen verlichting meer op de aanhanger. Na onderzoek door dealer: module defect, nieuwe module geleverd en gemonteerd. Enkele weken geleden plots weer geen verlichting, terug naar dealer daar bleek dat ik een lekkage bij het achterlicht heb waardoor water op de module is gelekt. Geen garantie. Heel vervelend voor mij omdat er dus weer een module gekocht moest worden. Bij montage van de module heb ik gezorgd dat er geen water meer op de module kan vallen mocht er zich weer een lekkage voordoen. Alles werkte weer en op de module zag ik een groen controlelampje.
Nu plots weer geen verlichting alleen maar een linker knipperlicht maar op de module knippert het controlelampje nu rood.
Wat is er aan de hand? Beter hoe los ik het probleem op?
Ik hoop dat er iemand is die weet wat er aan de hand is.
m.v.g.
Bart

bartg

Geplaatst door bartg (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Altea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (315) PRO, 6 jaar geleden

Is er geen handleiding bij waarin staat wat dat rode knipperende lampje betekend..?

bartg (0), 6 jaar geleden

Ik heb het probleem inmiddels al opgelost.
Volgens de off. handleiding zouden de trekhaak-zekeringen op een vastgestelde plaats zitten in de zekeringkast. Omdat het aftermarket is zat de zekering op een andere plek als beschreven. Door alle zekeringen te testen kwam ik bij de juiste zekering die defect bleek te zijn. na vervanging was het probleem opgelost.

bartg (0), 6 jaar geleden

probleem opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Altea of stel zelf een nieuwe vraag.