Seat Ibiza: uitlaat maakt zwaar geluid, auto trekt slecht, motor trilt

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 S

ik heb sinds een paar dagen het probleem dat ik een zwaar geluid hoor onder mijn auto. ik hoor dit geluid alleen als ik mijn gaspedaal indruk. het klinkt als een gat in mijn uitlaat maar de auto komt ook heel moeilijk vooruit en met veel vermogen. het kan ook iets zijn met de brandstof want benzine gaat ineens behoorlijk snel. ik heb geen idee waar dit allemaal aan kan liggen ik hoop dat iemand mij zo snel mogelijk antwoord kan geven

alvast bedankt.

Niyaaz

nyzs

Geplaatst door nyzs (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Goede morgen dit klinkt als een lek flexibel gedeelte van het voorste deel van de uitlaatpijp . Dit is te vervangen alleen niet als origineel onderdeel. Koop iets duurzaams anders heb je zo weer een brom geluid. Succes Jan.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Niyaaz

Controleer eerst eens of de uitlaat daadwerkelijk lekt..

Verlies van vermogen kunnen veel oorzaken hebben, beter is als je de auto even laat uitlezen, plaats dat de storingscode's incl nummer hierneer..

Gr Stefan

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Komt er ook genoeg geluid uit het eind van de uitlaatpijp??? De WW heeft er al diverse gesignaleerd met bevroren dempers . Vooral bij korte ritten komt het voor. Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.