Seat cordoba: versnellingsbak seat

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

de versnellingsbak van mijn seat moet worden vervangen omdat de 5 er niet blijft inzitten en zeer moeilijk schakeld,tevens gaat mijn koppeling zeer zwaar, weet iamand of dit na het vervangen van de bak ook over is of komen er nog meer kosten bij ?

alanarien

Geplaatst door alanarien (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan T (20) PRO, 13 jaar geleden

nou als je verstandig ben laat je de koppeling gelijk mee vervangen de boel is toch al los.

groetjes jan.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Schakelmechanisme wel in orde ?

Koppeling zou ik zeker vervangen als de bak eraf is..

Als je nu eens de motor / code / bouwjaar en type invult, helpt je dat al een stuk in de goede richting, praten we over een marabella of ibiza ?

alanarien (0), 13 jaar geleden

cordoba bj 2000 1600 motor bak heeft code dxn. hoorde vandaag dat hydraulische cilinders ? defect kunnen zijn. Zitten die ook in de versnellingsbak ?

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Nee je koppelings cilinder zal het probleem niet zijn en veroorzaken, het zwaar koppelen zal de drukgroep wel zijn..Het niet in de 5e versnelling gaan kan aan mechanisme of in de bak zelf zitten.

Hoe voelt het koppelings pedaal aan als je hem intrapt ? Ik bedoel, heb je gelijk druk of kun je hem eerst wat zonder weerstand intrappen ?

alanarien (0), 13 jaar geleden

1e kleine stukje ka zonder weerstand, daarna direct erg zwaar.zit de drukgroep in de verrsnellingsbak

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Ja zit in de bak..

Zou het eens even laten beoordelen bij een garage..

alanarien (0), 13 jaar geleden

bedankt ga ik doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.