Seat Ibiza: verwarming/climate control word niet warm

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: APF, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

Hallo
mijn seat ibiza 6k2 uit 2001 is uitgerust met climate control (1.6 sr sport)
alleen van 18 tot 28 graden blaast hij bij warme motor alleen koude lucht. als de motor iets temparatuur krijg word de verwarming wel warm ma na een kwartier gaat hij koude lucht blazen. zelfs als ik hem op 28 graden zet. alleen op high, (meer als 28 graden) dan gaat hij warme lucht blazen zo warm dat het niet vol te houden is. . weet iemand wat dit kan zijn ergens een regelklep of iets?
mvg nick

NICK-kloppenburg

Geplaatst door NICK-kloppenburg (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 8 jaar geleden

Laat hem eens uitlezen en de kleppenkast testen , speciale aandacht voor de diverse temperatuursensoren.

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Waarschijnlijk de stelmotor voor temperatuurregeling stuk maar idd eerst even de kachel laten uitlezen en bij geen storing in de stelmotor voor temp.regeling dan de interieur temperatuursensoren gaan checken via de meetwaardeblokken met de testkast, dan weet je meer.

NICK-kloppenburg (0), 8 jaar geleden

Hallo ik heb zelf een vagcom en buiten de foutcode van de katalysator (eerder probleem) geen foutcodes of storingen. maar is het mogelijk om de kachel apart uit te lezen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.