Seat Leon: Water vooraan passagierstoel vanonder het handschoen kastje

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 81kw 1900TDI

Bij hevige regenval of na het auto wassen kreeg ik water binnen vooraan de rechter voorstoel en bij nader kijken kwam het van onder het handschoenenkastje, vroeger had ik al eens waterinsijpeling gehad achter de twee voorstoelen, maar dit kwam door de deuren, die daarna opnieuw afgekit werden, nu na wat zoeken heb ik het probleem gevonden, de rubber die de pollenfilter beschermt onder het voorraam zat blijkbaar niet goed na het vervangen en al het water van het raam kwam via de pollenfilter zo in het ventielatiekanaal terecht en zo lekte er water naar binnen. de pollenfilteren autobekleding gedroogd en de rubber goed gestoken en alles was verholpen.

Little man

Geplaatst door Little man (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

adrianus johannes (0), 14 jaar geleden

Wie kan mij helpen aan een electrisch schema? DAEWOO-NEXIA 1.5i glx 4d 1995.

Santa (0), 14 jaar geleden

[quote=adrianus johannes]Wie kan mij helpen aan een electrisch schema? DAEWOO-NEXIA 1.5i glx 4d 1995.[/quote]
Volgens mij ben jij een beetje abuis hier....???

Santa (0), 14 jaar geleden

[quote=Little man]Bij hevige regenval of na het auto wassen kreeg ik water binnen vooraan de rechter voorstoel en bij nader kijken kwam het van onder het handschoenenkastje, vroeger had ik al eens waterinsijpeling gehad achter de twee voorstoelen, maar dit kwam door de deuren, die daarna opnieuw afgekit werden, nu na wat zoeken heb ik het probleem gevonden, de rubber die de pollenfilter beschermt onder het voorraam zat blijkbaar niet goed na het vervangen en al het water van het raam kwam via de pollenfilter zo in het ventielatiekanaal terecht en zo lekte er water naar binnen. de pollenfilteren autobekleding gedroogd en de rubber goed gestoken en alles was verholpen.[/quote]
Dit probleem is een bekend probleem. Heeft te maken met het verouderen van materiaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.