Seat TOLEDO: werking accutester TBP 100

Bouwjaar: 1997

beste leden ,
mischien een rare vraag maar heb me een accutester aangeschaft namelijk een GIJS TBP 100 maar er zit natuurlijk geen nederlandse handleiding bij , zou er eventueel iemand zijn dat me eens zou kunnen uitleggen hoe dit werkt ivm de schaalverdeling dat erop staat en waarvoor de knop dient dat erop staat . alvast dank

patje1967

Geplaatst door patje1967 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Theo Sparenburg (10), 8 jaar geleden

Google is je vriend

http://www.gys-schweissen.com/prod-05513...

vr.gr. Theo

patje1967 (0), 8 jaar geleden

Beste Theo ,

alvast dank voor de tip maar zoek een handleiding in het nedrlands en dat staat er niet tussen , had ook al op die site gekeken of kan me mischien in het kort beschrijven hoe die tester werkt .

harnak (0), 8 jaar geleden

je drukt op het vlaggetje en er word een bestandje gedownload scroll naar beneden en het staat er ook in het nederlands tussen.

patje1967 (0), 8 jaar geleden

Beste Theo Sparenburg & harnak , mijn excuus voor de late reactie maar door jullie tips ben ik eraan gekomen aan de handleiding , nogmaals dank . mag gesloten worden .grtj pat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.