Skoda Fabia: 17549

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Geachte lezers,
hebben hier een Fabia staan met motorcode AQW die het volgende probleem heeft,Heb het gasklephuis schoongemaakt en opnieuw ingeleerd dit omdat de auto storttert,daarna gaan we rijden en gaat het storings lampje aan met de volgende code 17549,daar schrijft hij bij lasterfassung,mijn vraag wat betekent dit,heb alle slangen al gecontroleerd en hem nogmaals ingeleerd,niets helpt,kan dit door het schoonmaken komen,ik bedoel zou het gasklephuis nu stuk kunnen zijn.

Vriendelijke groet,

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

Mogelijk heb je hier iets aan?

http://amtgarageforum.nl/forums/Thread/1...

Hans4045 (0) PRO, 15 jaar geleden

Probleem opgelost,er loopt een vacumslang naar de olie vuldop op de klepdeksel,deze eerst afgedopt en de storing was weg,daarna weer aangesloten en de storing was er weer,nu zit bij deze fabia de olievuldop in de motor afdekplaat, afgesloten met een o ring,deze was gescheurt,nieuwe ring erom en storing blijft weg.

vriendelijke groet,
Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.