Skoda Fabia: Koplamp defect

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Ik heb een vreemd probleem met onze Skoda Fabia. Het rechter dimlicht is defect alleen zowel het lampje als de bijbehorende 15A zekering zijn in orde. Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn. Kan me niet voorstellen dat de bedrading rot is. Auto heeft slechts 15.000 gereden en staat altijd in de garage.

taste

Geplaatst door taste (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Wel een nieuw lampje getest?

taste (0), 15 jaar geleden

Gewoon 12V op het bestaande lapmje gezet en dan gaat het gewoon branden. Lampje + massa via de koplamp is dus in orde. Ik denk zelf aan het dimlicht relais. Weet iemand waar ik deze moet vinden?

tedkroon (0), 15 jaar geleden

Onder het stuurkolom zitten de relais houders

taste (0), 15 jaar geleden

gevonden, durf het bijna niet te zeggen toch de lamp maar...

Linker dimlicht komt uit het H3 type halogeen lamp (met vaste draad). Bij de rechter koplamp is het dimlicht echter een type H7 (2 steek aansluitingen). Ik had verwacht dat dimlicht voor beide type H3 zou zijn dus kontroleerde aan de rechter kant ook deze lamp. Hoort dit zo of is er bij onze Skoda een bedrading verwisseling geweest?

tedkroon (0), 15 jaar geleden

Heel vreemd, bij mij (Fabia 2003) zijn beiden H7 dimlichten met een separate grootlicht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.