Skoda Octavia: afstands bediening

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo, mijn afstandsbediening weigerd. Dit bij beide sleutels. Het Instructie boekje heeft het over opnieuw syncroniseren maar dat helpt niet. Trouwens de uitvoering is ook anders dan beschreven. Het is niet opgenomen in de sleutel zelf maar een aparte moduultje aan de sleutelring. Het ledje brand van allebij bij het indrukken en de batterij heb ik voor de zekerheid ook vervangen ??

Wat kan dit zijn ?? Bob

Bob Schuld

Geplaatst door Bob Schuld (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

centrale vergrendeling is zo te lezen achteraf ingebouwd.. zal alsnog opnieuw ingeleerd moeten worden.. en dit gaat dus inderdaad niet zoals in het boekje beschreven staat.. aangezien het geen originele CV is.


mvg

Tachi (0), 17 jaar geleden

Zelfde probleem:

Het ledje brandt wel (fel), maar de deuren doen niks. Aan het batterijtje zal het niet liggen.

In het boekje hebben ze het over een afstandsbediening in de sleutel. Maar ik heb een losse AB zoals op onderstaande plaatje. Ook van Skoda.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.