Skoda Octavia Combi 2016: Centrale ontgrendeling

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CHZ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 85

De achterklep opent niet meer bij centrale ontgrendeling van alle deuren. De achterklep opent nog wel als de ontgrendelingsknop van de sleutel lang ingedrukt wordt. Hoe kunnen we er voor zorgen dat de achterklep ook weer mee gaat in de centrale ontgrendeling?

Sleiderink

Geplaatst door Sleiderink , lid sinds 1 maand geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Is er iets gebeurt , accu leeg bv.

    Niet dat we weten. Tijdens de vakantie, volgeladen auto, deed hij het plotseling niet meer. Ook bij reservesleutel werkte hij niet meer. Na de vakantie hebben we wel de batterijen van de sleutels vervangen. Dat helpt niet voor dit probleem. - Sleiderink, 1 maand geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia Combi of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.