Skoda Fabia: Constante plus voor radio

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan vertellen welke draad ik moet hebben om mijn radio/navigatie systeem op de constante plus aan te sluiten. Mijn radio heeft ook een DVD speler en nu is het zo dat ik bij iedere keer als de sleutel uit het contact gaat (bij tanken bv) de DVD opnieuw moet starten. Als iemand mij ook kan vertellen hoe ik kan contoleren of het ook daadwerkelijk de juiste draad is dan graag.

Alvast bedankt,

miroen

Geplaatst door miroen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Treb (0), 17 jaar geleden

Even meten. Vaak staat het ook wel op de handleiding van je radio, welke constant is , en welke op het contact zit. Controleren is heel eenvoudig meetapparatuur (kan gewoon een lampje zijn) aansluiten op de verschillende draden, als de auto niet op contact staat. Als het lampje gaat branden: Bingo. Maak maar geen kortsluiting, en wel aarden natuulijk.

dion234 (0) PRO, 17 jaar geleden

Waarschijnlijk moet je ook de zenders van je radio telkens opnieuw programmeren. In dat geval moet je de gele en de rode draad omwisselen.

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

de geschakelde + en de constante + (zoals dat heet).


mvg

alexander242 (0) PRO, 17 jaar geleden

Laat je radio juist aansluiten door iemand die weet wat ie doet.

Er zitten namelijk ook 2 constante voedingen bij een fabia.Als je ene niet ontkoppelt heb je een ongewenste stroomverbruiker als je auto op slot staat.Hierdoor kans op een lege accu en hij zal minder lang mee gaan.

Wij verplaatsen de penaansluiting in de ISO stekker zelf als je radio ook is voorzien van een ISO aansluiting.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.