Skoda Octavia: CV deur rechtsachter defect?? na onderhoud

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Mijn Octavia is net terug van een onderhoudsbeurt. Dezelfde dag dat ik hem ophaalde ging mijn rechterachter deur (CV) niet meer open. Er is geen enkele reactie als ik op mijn sleutel druk de andere deuren ontgrendelen wel. Ik heb dit gemeld bij de dealer, deze zegt dat hij minimaal een dag nodig heeft om te kijken wat er aan de hand is. Volgens hem kan hij achter het dashboard de deur weer ontgrendelen. Bij de onderhoudsbeurt is ook het binnenwerk van het elektrische raam van de linkervoor deur vervangen.

Heeft iemand een idee wat dit kan veroorzaken en of dit veroorzaakt kan zijn door de reparatie van de het elektrische raam linksvoor?

Ik ben ook op zoek naar het stroomloopschema van de Octavia Combi uit 2002.

Groeten,

Robert

PS ik wil de bekleding van de deur verwijderen om zelf te kijken of er wat te meten valt (ben zelf servicetechnicus bij Miele).
Blijf nu steken op het handvat, hoe verwijder ik deze? Graag met foto voor de duidelijkheid.

Robert121964

Geplaatst door Robert121964 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alexander242 (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat je even kan doen is kijken of de draden in de doorvoerthule nog heel zijn. Een paar keer meegemaakt dat ze daar gebroken waren. Als je rechtvoordeur opent kan je er zo bij.

Foto's over hoe de bekleding vast zit kan ik je niet helpen. Handvat zit erop geklikt en moet je voorzichtig (gaat bijna nooit) losklikken, maar volgens mij zit ie ook nog met kleine torx schroefjes vast waar je niet bij kan komen. Linker achterdeur heb je hiervoor als voorbeeld waar die schroeven zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.