Skoda Octavia: Dashboard verlichting

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: ?

De verlichting van de drie draaiknoppen van o.a. de aanjager doen het soms wel soms niet. Als ik de auto start branden ze vaak niet, na even rijden branden ze ineens. Hoe kan ik bij de bedrading en de lampjes komen om te controleren of er geen los contact zit zonder dat ik het dashboard moet verwijderen?

Bedankt,

Jan

jha

Geplaatst door jha (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Volgens mij zit dit net zo als vw,middelste draaiknop voorzichtig eraf trekken en dan het lampje met een slangetje eruit nemen.Waarschijnlijk is gewoon het lampje defect.

Ricky,

jha (0), 16 jaar geleden

Hallo Ricky,

Bedankt voor je reactie. De middelste knop zit muur vast als ik verder ga ben ik bang dat hij afbreekt.

Groeten,

Jan

henkie4437 (0), 16 jaar geleden

Nee,dat lijkt zo. Je moet die knop er echt met twee vingers aftrekken. Ik dacht eerst ook dat het niet kon. Uiteindelijk ging hij er wel af.

jha (0), 16 jaar geleden

Hallo Henkie,

Bedankt voor je reactie, ik heb het met een combinatietang geprobeerd, helaas.

henkie4437 (0), 16 jaar geleden

Huh,dat is raar. Je probeert het toch wel met de middelste draaiknop ? Die van de standenschakelaar ? Anders moet je het hele paneel slopen om het lampje te vervangen. Er zit namelijk maar één lampje. En die zit precies onder de draaiknop van aanjagersnelheidsdraaiknopje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.