Skoda Octavia: Doorvoerrubber voor versterker

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDI

Hallo Allemaal

Ik heb sinds een week mijn nieuwe Skoda Octavia 2.0 TDI combi. Overigens een heerlijke auto. Je krijgt ontzettend veel waar voor je geld en het rijdt super ! Maar dat terzijde...
Nu ben ik van plan een versterker in de achterbak te gaan plaatsen. Heeft iemand een idee waar en hoe ik de dikke voedingskabel voor de verterker door het schudbord heen kan krijgen zonder te boren, zagen, kloppen en kraken ?
Verder nog de vraag of het mogelijk is om kabels e.d. weg te werken onder plinten ?

Alsvast bedankt voor de reacties !

Remco

remcogussen

Geplaatst door remcogussen (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

gewoon door een bestaande doorvoeropening steken.

en ja, je kan ze gewoon netjes onder de 'plinten' (dorpels genaamd) wegwerken.


mvg

Nico8119 (0), 17 jaar geleden

Meestal een kwestie van de afdekkapjes weghalen en de dorpel eruit trekken. Als je nog meer ruimte nodig hebt, dan kun je de kabels ook helemaal onder de vloermat (en onder de voerstoel door) leggen. Ik heb bij een VW Passat voor allerlei doeleinden bij elkaar al een vuistdikke kabelbos vanuit de kofferbak naar het dashboard getrokken. Je ziet er niets van.

remcogussen (0), 17 jaar geleden

Waar kan ik die doorvoerrubbers vinden dan ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.