Skoda Felicia: elektrische storing(en) SKODA Felicia

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste Forumlezers,

Mijn zoon heeft een Skoda Felicia gekocht om de winter door te komen omdat hij een vervent motorrijder is(ja zelfs met min10....) nu heeft hij echter al heel snel problemen nl:


* start soms wel/soms niet
* als hij de verlichting inschakelt flikkeren de (kop)lampen bij gas geven
* elektrische deurvergrendeling werkt niet(en deur is ook niet aan bestuuderskant te openen met sleutel(passagierskant wel)
*als motor loopt en je zet hem uit, en je wilt opnieuw starten doet hij niets alleen lichte klik
* relais in zekeringskast "ratelt" (nr.18)

Als je di leest zegt iedereen miskoop..(ondanks aankoop bij garage.) en ja dat is het ook en de financieele situatie van mijn zoon is ook niet zo groot dat hij hier nog veel kosten voor wil maken maar misschien
is er iemand die een idee heeft.

Wat is er gedaan: accu(is goed)
nieuwe relais nr.18

Alvast bedankt voor evt. reakties. Rob uit Hengelo(ov)

batco

Geplaatst door batco (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Felicia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Zet eens een startkabel tussen massa accu en massa motorblok. een klapperend relais wordt wel eens veroorzaakt door slecht massa's.

Roger10 (0), 12 jaar geleden

Ik denk ook dat dit een massaprobleem is,eventueel een massakabel van de accu bij aan de startmotor schroeven waar deze tegen de motor bevestigt is en dan zal het flikkeren van de koplampen bij gas geven ook wel gedaan zijn, deze wagen heeft toch al de beproefde VW techniek toch?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Felicia of stel zelf een nieuwe vraag.