Skoda Octavia 2006: Error code 18263 TDI 96KW

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 96KW

Ik ben bezig met het kopen van een Skoda Octavia 1.9 TDI 96KW, heb een Dekra keuring laten uitvoeren en hieruit zijn twee puntjes naar vooren gekomen die volgends de verkoper alle twee zijn opgelost. punt 1 was de hoogte verstelling van de rechter koplamp, punt twee was een motor management code 18263. heb gevonden via een tip op een ander forum dat het het volgende probleem zou zijn :Can bus softwarestand in ASR-stuurapparaat niet identiek aan motor-stuurapparaat.Mogelijke oplossing: Eén van beide stuurapparaten misschien vervangen of ge-herprogrammeerd? is het een probleem als deze niet identiek zijn? Weet iemand hier het antwoord op ? of tewel is dit echt een storing ?

frank190068

Geplaatst door frank190068 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

frank190068 (0), 17 jaar geleden

Heb de Dekra keurings monteur gesproken en hij geeft aan dat het een loze error code blijkt te zijn aangezien er geen CAN bus in de Scoda 1 aanwezig is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.