Skoda Octavia: moter houd in bij koude start (2.0i)

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0i 85kW

Ik heb met mijn skoda het volgende probleem: Het motormanagement brandt al eigenlijk zolang ik hem heb. De garage zegt dat het door de lpg installatie komt (te kritische waarden). Nou start hij de laatste tijd wel maar slaat vervolgens direct af. De tweede keer starten loopt hij goed maar zodra je gaat rijden valt zijn vermogen helemaal weg. Dit duurt een minuutje en dan is het over en loopt hij goed. Lmm is reeds vervangen en toen heeft hij het een paar dagen goed gedaan. Uitleescode was trouwens 17535 P1127 035. Wie weet wat dit kan zijn??

mtr

Geplaatst door mtr (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

kan heel goed door de gas installatie komen maar dan moet daar toch wat aan tedoen zijn anders moet je ermee naar een garage die gespecialiseerd is in gas installatie s.

groetjes jan.

mtr (0), 17 jaar geleden

[quote=jan T]kan heel goed door de gas installatie komen maar dan moet daar toch wat aan tedoen zijn anders moet je ermee naar een garage die gespecialiseerd is in gas installatie s.

groetjes jan.[/quote]
Hij is reeds bij een gasspecialist geweest en daar zijn de bougies en kabels vervangen. Het punt is eigenlijk dat hij perfect loopt. Het motormanagement lampje brand helaas aldoor en nu dat start probleem. Dat starten doet hij dus op benzine dus is het aannemelijk dat daar het probleem zit.
Grappig detail is dat ik vanmorgen brandstofsysteemreiniger door de benzine gedaan heb en een uurtje later de motormanagementlampje uitgegaan is. Ik ga even een poosje op benzine rijden om te kijken of het dan beter wordt.

mtr (0), 17 jaar geleden

Het probleem is sinds een geruime tijd voorbij. De druk in de verdamper was te laag en die is nu vervangen. Motormanagement lampje nooit weer gehad. Ik weet eerlijk gezegt niet wat dit met het starten te maken heeft aangezien dit op benzine gebeurt maar dit was wel het probleem.
Dit ter info.

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

mooi dat je het nog laat weten want dan weten we in iedergeval wat er bij jou de oorzaak van was en kunnen we misschien een ander weer helpen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.