Skoda Octavia: gloeibougies

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi 1.9

mijn auto start moeilijk, nadat de auto was gestart de accu losgekoppeld en de motor bleef draaien. Het ligt dus niet aan de dynamo, lampje van de gloeilamp blijft niet lang branden . Ik heb niet het idee dat het aan de accu ligt omdat lampen en radio het gewoon doen .
Kan dit een gloeibougie probleem zijn ? en kan iemand mij vertellen hoe ik deze zelf kan vervangen , Ik heb geen idee hoeveel erin zitten en hoe ik deze zelf kan vervangen

willy1610

Geplaatst door willy1610 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 10 jaar geleden

Wil je dat nooit meer doen een accu loskoppelen terwijl de motor draait, er kan schade onstaan aan de electronica en dynamo
start hij slecht of slaat hij slecht aan , zijn 2 verschillende dingen

willy1610 (0), 10 jaar geleden

ik dacht altijd dat je het zo kon controleren of de dynamo stuk was , zal het dan ook nooit weer doen . De boel moet niet kapot uiteraard. Ik heb het gevoel dat de auto slecht aan slaat , de radio en lichten doen het wel goed .

willy1610 (0), 10 jaar geleden

er zijn nieuwe gloeibougies in gekomen maar het probleem is er nog steeds , de motor slaat slecht aan . wie weet een oplossing?

Roger 09 (0), 10 jaar geleden

ik denk dat de diesel afloopt,je kan proberen met een terugslagklep te monteren ,dit kost niet veel!!

willy1610 (0), 10 jaar geleden

het probleem is opgelost , ik heb dieselcleaner toegevoegd aan de diesel en nog een paar keer gesputterd en nu doet hij het weer .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.