Skoda Octavia: Centrale deurvergrendeling bestuurders zijde werkt niet via sleu

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 150PK Turbo

De afstandbediening van de auto werkte opeens niet meer.
Ben toen bij de dealer geweest en die zouden hem wel even repareren, zonder succes dus.
Sinds zij er aan hebben gezeten werkt de centrale deur vergrendeling niet meer via de sleutel. Tevens deed m'n slot daarna ook raar, welke inmiddels defect raakte gisteren. Deze heb ik met een reparatie setje weer gerepareerd (wat een pokke werk met die veer). Dat werkt nu weer naar behoren.

Normaal kon ik nog met de sleutel alle deuren openen helaas werkt dat niet meer aan de bestuurders zijde.
Er zit ook nog een slot in de achterklep, hiermee kan ik nog wel alle deuren vergrendelen en ontgrendelen.
Maar dat is wel erg lastig dat ik nu alle deuren via de kofferbak moet openen.
De bestuurders zijde gaat nog wel (alleen) via de sleutel open, maar de rest komt niet mee.
Als ik in de auto zit druk ik op de bedieningsknop aan de bestuurders zijde en dan gaan wel alle deuren van het slot af.
Tevens heb ik 2 kabelbreuken gerepareerd, deze hadden echter met het elektrische raam te maken.

Wat kan dit zijn?

PS: Ik zoek tevens die plastieken dingetjes van het raam mechanisme rechts achter. Deze zijn gebroken en m'n raam dondert nu naar beneden (Elektrische raambediening). Heb voor als een vervangen en moest toen een heel nieuw raam mechanisme kopen, die zijn tevens niet zo duur, maar het zal toch makkelijker zijn als ik die plastic dingetjes ergens kan kopen..

ariesneek

Geplaatst door ariesneek (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ariesneek (0), 9 jaar geleden

Ik heb het stekkertje losgehaald.. En met draadjes even de zooi verbonden. Toen gingen wel alle deur op slot en van het slot af.. Daarna weer inelkaar gezet.. Alles werkte opeens weer... Stukje rijden wou deuren weer op slot doen.. En werkte weer niet.
Dus zal nog wel ergens een breuk zitten...OF de contact puntjes zijn niet helemaal lekker....Balen weer alles uit elkaar halen dus...

Edit 2: Werkt nu weer via de sleutel. Stekkertje was niet helemaal lekker deze heb ik vast gezet en het werk weer perfect.
Alleen m'n AB werkt niet meer.. Inleren onmogelijk dealer kan het ook niet.. Beide sleutels doen niks meer..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.