Skoda Octavia: alarmlichten en richtingaanwijzers

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

Ik heb hier een Oktavia van 2003 waarvan na het bedienen van de alarmschakelaar de richtingaanwijzers en de alarmlichten het niet meer doen. Na contact uit en een tijdje wachten doen de richtingaanwijzers het weer. Zodra de alarmschakelaar weer word bedient is de storing er weer. Ik heb de alarmschakelaar al vervangen zonder resultaat. Zit geen apart knipperrelais op volgens de dealer. Misschien een regeleenheid?

JH Autoservice

Geplaatst door JH Autoservice (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dreuge (0) PRO, 9 jaar geleden

De alarmlichtschakelaar is tevens het knipperlicht relais. Blijft die soms ook tikken als de knipperlichten niet worden bedient?
Vaak als dat zo is, vervangt men eerst knipperlichtrelais/alarmlichtschakelaar. Maar dat lost het probleem niet op. De oorzaak ik de richtingaanwijzer schakelaar. Misschien is dat bij jou ook zo.

JH Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

Heb richtingaanwijzerschakelaar vervangen, probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.